#✿SwertyVyop✿#;


+facebook

+twitter

ENTRY ABOUT LINKIES CLICK!! STUFF +FOLLOW DASH
Squirrel Say;

As'salam & Annyeonghaseyo . Welcome to my kpop blog . Be nice here and no harsh words . Thankyou .


Sqireel Board;
POST | CBOX

Squirrel Followers;

Credits;
Template :FarahDini
Basecodes :1 2 3
The Owner : Mira
Best Views :B T O B
!!PENAT DENGAN PBS BAND 6!!
~hye~
~kali nie Mira nak share tentang kerja kolah Mira yang tergantung ini~
~biasalah rajin terlebih..bukan nak buat kerja kolah tapi duk melekat kat sini~
ish..ish..apa nak jadi pown tak tau la kan..
Macam nie..kat kolah Mira cikgu sains Mira ada bagi tugasan cuti kolah iaitu PBS B6D2E1..
wargh penat gila dan memeningkan kepala...oleh itu Mira nak share kepada korang eviden nie..mana nak taw ada yang belum buat g eviden nie boleh prepare kalaw rajin..

B6D2E1 : Pembentangan hasil penulisan "makanan dan amalan pemakanan" dalam pelbagai bentuk                                          persembahan berkaitan;
  • Kepentingan makan makanan berkhasiat
  • Mempraktikkan amalan pemakanan
  • Merancang satu gizi seimbang
  • Mewajarkan pengagihan makanan kepada yang kurang bernasib baik/memerlukan
  • Mengaitkan adab makan yang menepati sensitiviti dan kepercayaan agama
1.pelajar dikehendaki menghasilkan satu penulisan tentang tajuk di atas.
2.penulisan tersebut perlulah mengandungi;
  • Kepentingan makan makanan berkhasiat
  • Mempraktikkan amalan pemakanan
  • Merancang satu gizi seimbang
  • Mewajarkan pengagihan makanan kepada yang kurang bernasib baik/memerlukan
  • Mengaitkan adab makan yang menepati sensitiviti dan kepercayaan agama
4.kemudian,bentangkan hasil penulisan itu di dalam kelas.Anda boleh bentangkan idea anda dengan menggunakn perisian MS Powerpoint atau kad manila..


haa..macam ni la PBS yang Mira kena buat..pening kepala dowh..hari2 PBS jer
bila la time nak rehat..nampak sangat susah eviden nie..banyak point yg Mira tak faham..
~tapi nak buat cam mana..kena buat juga sebab benda nie wajib~
~wargh..I'm so tired and i wanna rest right now~
~speaking sat~
~jangan gelak!! taw la BI Mira low~
haha..sudah-sudah la tu..,so that's all for today
~gonna go right now~
~peace yo \/~
~bye~

Penat Menaip at 12:17 PG 0 Melody{s}